Smart - Nieuwe en tweedehands auto's

Dex - Smart logo

Smart werd in 1993 opgericht door Mercedes, om zo de eerste kleine auto uit te brengen voor de grote stad. Uiteindelijk werd Smart een succesvol automerk en brengt het nog steeds de gekende compacte stadswagen uit. Sinds 2020 gooide Smart de benzinemotoren volledig overboort en richt het zich volledig op de elektrische auto's (EV). 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Smart? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Smart en vind uw favoriete Smart model!

Smart Fortwo

De Smart ForTwo is een volledig elektrische stadswagen en de kleinste binnen z'n segment. Smart trekt hierbij de kaart van rijplezier en niet deze van actieradius. De Smart EQ Fortwo biedt ook een oplossing voor gekende Smart problemen, de Smart EQ Fortwo heeft weldegelijk een koffer die de naam waardig is en biedt het comfort van een beperkte draaicirkel.

Dex - Smart ForFour

Smart ForFour

Een compacte auto met heel wat opties! Deze vierzitter meet net geen 3,5 meter, maar heeft de uitstraling van een grote wagen. Met het gestroomlijnd design en de uitgebreide opties is de Smart ForFour fantastisch om mee rond te rijden in het stad. De zuinige motor zorgt ook voor een erg laag verbruik.