Suzuki - Nieuwe en tweedehands auto's

Dex - Suzuki logo

Het Japanse autobedrijf Suzuki is vooral bekend van de Suzuki Alto, Suzuki Swift, Suzuki Jimny, Suzuki Vitara en Suzuki SX4. Hoewel het in Azië bij de top vijf van meest verkochte auto's behoort, is Suzuki ook in Europa erg populair.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Suzuki? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Suzuki en vind uw favoriete Suzuki model!

Dex - Suzuki Swift

Suzuki Swift

De Suzuki Swift valt op tussen andere auto's, niet enkel om zijn levendige kleur, maar ook om de vele opties en de scherpe prijs. Met een laag verbruik zorgt de Suzuki Swift voor een aangename en milieuvriendelijke rijervaring.

Suzuki SX4 S-Cross

Suzuki SX4

De sublieme Suzuki SX4 (S-Cross 4x2 uitvoering) straalt sportiviteit en klasse uit. De sportieve cross-over look is niet enkel mooi om naar te kijken, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak en kracht. De Suzuki SX4 S-Cross is compact vanbuiten, maar toch ruim vanbinnen!

Suzuki Vitara

Beschikbaar in 2X4 en 4X4. De Suzuki Vitara is een van de zwaardere wagens uit het Suzuki-gamma, maar verbruikt erg weinig. Met een gemiddeld verbruik van 4 liter per 100 km zal een tochtje naar het tankstation geen wekelijkse gewoonte worden. Volgepakt met opties en een leuke kleur, is de Suzuki Vitara niet enkel een wagen voor offroad, maar ook voor in de stad!