Toyota - Nieuwe en tweedehands auto's

Toyota logo

Het Japanse Toyota staat in de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Met ongeveerd 10 miljoen wagens per jaar is Toyota erg bekend over de hele wereld. Met de Toyota RAV4, Toyota C-HR en de Toyota Yaris heeft Toyota enkele erg populaire wagens in het gamma. Daarnaast zijn de Toyota Corolla & Toyota Hilux telkens een topproduct binnen hun eigen segment. 

Tot slot dragen ook heel wat auto - & motorsport-enthousiaten Toyota hoog in het vaandel vanwege de jarenlange aanwezigheid in de motorsport en tuningscène. Hieruit volgden onder andere de Toyota Supra, Toyota GR Yaris en de Toyota GR 86 (voorheen Toyota GT86). Deze modellen krijgen telkens het GR-label opgespeld wat staat voor Gazoo Racing, het sportdepartement van Toyota. 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Toyota? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Toyota en vind uw favoriete Toyota model!

Ontdek de nieuwe of bijna nieuwe Toyota C-HR hybride bij Dex. Deze scherp geprijsde Cross-Over SUV is nu uit stock leverbaar. De Toyota C-HR beschikt over een laag verbruik door zijn hybride-motor en is ook fiscaal interessant met een lage wegenbelasting. Neem contact op met onze adviseur, die graag wat meer uitleg geeft!

Toyota Yaris

Toyota Yaris

De Toyota Yaris is erg gekend om zijn compactheid, maar beschikt nu ook over een hybride motor. De 1.5 VVT-i hybride zorgt voor een comfortabele en zuinige rit met jouw Toyota Yaris. Niet enkel het hybride aspect is interessant bij de Toyota Yaris, ook de vele opties zoals LED-dagrijverlichting en onder andere navigatie maken van de Toyota Yaris een meer dan geschikte hybride wagen.

Toyota Auris

Toyota Auris

De erg populaire Toyota Auris heeft een groot gamma aan kleuren en ziet er ook vanbinnen erg modieus uit. Uitgerust met heel wat opties en mooi gestroomlijnd aan de buitenkant is dit één van de paradepaardjes van Toyota. Met een hoogstaande veiligheidsuitrusting weet u dat u goed zit voor een comfortabele rit!

Toyota Corolla

Toyota Corolla

De Toyota Corolla is zowel beschikbaar in hatchback als break en is steeds uitgerust met een hybride motor. De compacte stadswagen werd al in 1966 geïntroduceerd en ondertussen zag de twaalfde generatie reeds het licht. De Corolla blijft een belangrijk model binnen het Toyota gamma, er werden namelijk sinds de lancering al 50 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd. 

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota richt zich al enkele jaren volledig op hybride motoren. Ook de Toyota C-HR werd uitgerust meet een hybride motor waardoor dit een zuinige wagen voor het stadsverkeer is. De C-HR kenmerkt zichtzelfs als een coupé met hoge instap (High Rider), vandaar de naam C-HR, echter zal kan je hem ook perfect beschrijven als een compacte SUV

Toyota RAV-4

Toyota RAV-4

De Toyota RAV-4 ziet er robuust uit en dat is hij ook. Toch zijn er binnenin heel wat opties bij de Toyota RAV-4 aanwezig. Zo is er LED-dagrijverlichting aanwezig, samen met een panoramisch dak om te genieten van het zonnetje. Met het navigatiesysteem vindt u altijd uw weg terug en met de schakelpeddels kunt u bij een automatische Toyota RAV-4 zelf de wildste ritten creëren.