Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is de middelgrote monovolume van Volkswagen, inmiddels is reeds de derde generatie van deze praktische gezinswagen aan de beurt! Bekijk zeker onze video voor een volledige review van de wagen. We hebben de Volkswagen Touran beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Rijden doet hij zoals van een Touran wordt verwacht, comfortabel. Door de goede gewichtsverdeling ligt hij bovendien erg goed op de baan.

Opties

Uitgerust met moderne techniek zoals klimaatregeling in 3 zones of de kofferklep laten openen met een voetbeweging onder de achterbumper, het kan allemaal! Ook het multimediasysteem is zeer uitgebreid met MirrorLink, Apple CarPlay en Android auto waarmee het mogelijk is om je smartphone op het touchscreen scherm van de wagen te projecteren. Verder beschikt de Volkswagen Touran ook over een arsenaal aan veiligheidssystemen waaronder een fileassistent, adaptieve snelheidsregelaar, hulp om te parkeren met een aanhangwagen, 9 airbags enzovoort.

Design

De designtaal van Volkswagen zet zich voort over de verschillende modellen. Zo herken je aan de doorlopende grille die mooi aansluit op de koplampen al van ver dat dit een Volkswagen is. Aan ruimte geen gebrek. Deze Volkswagen Touran is verkrijgbaar met 7 plekken en heeft een kofferruimte van maar liefst 743 liter.

Verdict

De Volkswagen Touran kan worden gepositioneerd als de perfecte gezinswagen. Een groot rij- en zitcomfort, zuinig, gebruiksvriendelijk en zoals men van een Volkswagen verwacht heel betrouwbaar. De Volkswagen Touran is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.