Volkswagen T-Roc

De T-Roc is naast de enorm populaire Tiguan en de grote Tourag, de 3e Volkswagen SUV in het rijtje. We hebben de Volkswagen T-Roc beschikbaar in verschillende kleuren, allemaal uit stock leverbaar.

Rijgedrag

Hij rijdt zowel volwassen als pittig en schakelt soepel. Zowel de automatische DSG-versnellingsbak als de manuele versies. Het multifunctionele sportstuur met schakelpeddels ligt erg goed in de hand en zorgt voor een directe maar toch comfortabele stuurervaring.

Opties

Aan opties geen gebrek! De T-Roc maakt aanspraak op heel wat mooie opties en veiligheidssystemen zoals een front assist met noodremfunctie en een adaptieve cruise control die automatisch afstand houdt van voorliggers en remt wanneer dit nodig is. Daarnaast behoren ook een elektronische kofferklep, stoelverarming, parkeerhulp voor en achter, achteruitrijcamera, lane change assist, navigatie en zoveel meer tot het uitgebreide uitrustingspakket! De virtual cockipit achter het stuur werkt feilloos en maakt het mogelijk maakt om verschillende weergaven zoals de volledige navigatie of de navigatie in combinatie met de toerentellers weer te geven op het display.

Design

De brede grille met geïntegreerde LED-koplampen smoelen goed en de brede chroomstrip boven de portieren zorgt voor een kleine elegante toevoeging aan het exterieur. Het interieur biedt ruimte aan 5 inzittenden die ook achterin van voldoende been- en hoofdruimte kunnen genieten. De sportstoelen die zijn afgewerkt met rode stiksels zitten comfortabel en bieden voldoende steun om een aangename rit te garanderen, waar die ook heen gaat! Het dak bestaat uit een zwart contrasterende kleur om het geheel nog wat sportiever te laten ogen.

Verdict

Geslaagde looks, een sportief interieur een hogere instap en een subliem weggedrag zorgen ervoor dat de Volkswagen T-Roc van alle markten thuis is! De Volkswagen T-Roc is nu beschikbaar bij Dex, uit stock leverbaar, met mogelijkheid tot financiering.