Volvo - Nieuwe en tweedehands auto's

Volvo logo

Het Zweedse Volvo bracht in 27' het eerste model uit: de Volvo ÖV4. Sindsdien is het automerk geëvolueerd naar een grote speler met de bekende Volvo V40, Volvo V60 en Volvo V90. Bij Volvo primeert veiligheid, ze zijn dan ook jaren de voortrekker van nieuwe veligheidssystemen en veiligheidsopties in al hun modellen. Met de opkomst van de SUV lanceerde Volvo twee kleinere broertjes voor de Volvo XC90, namelijk de Volvo XC40 en de Volvo XC60. 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volvo? Ontdek hieronder alle informatie over onze Volvo stockwagens en vind uw favoriete Volvo model!

Volvo V40

Volvo V40

De prachtig gestroomlijnde Volvo V40 is de perfecte stadswagen voor jong en oud. Met zijn moderne looks en comfortabele uitvoering zorgt de Volvo V40 niet alleen voor enorm veel rijplezier, maar ook voor een veilige ervaring. Met de Drive-E wordt brandstofverbruik tot een minimum beperkt en ligt ook de CO2-uitstoot erg laag. Daarnaast is de Volvo V40 ook beschikbaar met een verhoogde instap, namelijk de Volvo V40 Cross Country

Volvo V60

Volvo S60 - Volvo V60

De Volvo S60 is de ideale berline voor wie op zoek is naar Zweeds en tijdloos design. De S60 werd net als de break varaiant, de Volvo V60, vorm gegeven door tijdloze lijnen, gecombineerd met een luxueuze uitstraling. Maar ook het aspect rijplezier werd niet vergeten, de Volvo S60 en Volvo V60 laten je namelijk een perfecte combinatie tussen rijplezier en comfort ervaren, en dit telkens in alle veiligheid met behulp van talloze veiligheidsopties. Opteer je voor de lijnen van een break maar wil je toch genieten van een verhoogde zitpositie, kies dan voor de Volvo V60 Cross Country, een stoere en verhoogde variant van de Volvo V60.

Volvo V90

Volvo S90 - Volvo V90

Lang maar uiterst elegant, dat is de perfecte omschrijving voor de Volvo V90. Deze break straalt zowel in het interieur als exterieur pure luxe uit en laat je genieten van uiterst comfortabele ritten. Toch meer fan van een berline variant, kies dan voor de Volvo S90. naast verschillende afwerkingsvarianten werd de V90 ook in verschillende motorisaties op de markt gebracht, zo ook een hybride variant. Dit maakt de S90 en V90 uitermate geschikt als bedrijfswagen.

Volvo XC40

De Volvo XC40 werd door het Zweedse merk ontworpen met het oog op comfort en gemak tijdens elke rit. De kleinste SUV uit het Volvo gamma biedt je alle gemak van een compacte SUV in de stad, maar laat je ook genieten van comfortabele en veilige ritten op de snelweg. De Volvo XC40 is te verkrijgen in verschillende afwerkingsvarianten met verschillende motoren waaronder een hybride en zelfs volledig elektrische 'recharge' variant. Oogt de XC40 iets te tijdloos? Kies dan voor de Volvo C40, dat is een SUV met aflopende daklijn voor een sportieve uitstraling.

Volvo XC60

De Volvo XC60 heeft als SUV een hogere instap maar onder de motorkap zit een erg sportieve motor met laag verbruik. Dit in combinatie met de veiligheidsfuncties zoals automatisch remmen bij botsinggevaar zorgt ervoor dat de Volvo XC60 een prachtige SUV is met alle opties om zuinig en veilig te rijden. De D4-motor zorgt voor erg veel vermogen, maar met een zuinig verbruik. Met 181 PK in manueel zorgt deze D4-motor voor een uitstoot van amper 117g CO2.

Volvo XC90

Volvo XC90

De ruime XC90 is net als zijn voorgangers voorzien van heel wat veiligheidssystemen. Dit gecombineerd met een luxueuze uitvoering zorgt ervoor dat de Volvo XC90 er erg elegant uitziet vanbinnen en vanbuiten. Ook hier zorgt Volvo opnieuw voor een combinatie tussen een fantastische rijervaring en lage CO2-emisie. Ook de verschillende rijstanden zorgen ervoor dat u zelf kiest hoe u rijdt!