Waarom kiezen voor Dex? Daarom.

Op zoek naar een nieuwe of jonge tweedehandswagen? Kom langs bij Dex en ontdek meer dan 1.000 nieuwe en tweedehands auto's van 30 verschillende merken.

USP's Dex Easy Car Shopping

Waarom Dex?

Maar waarom kiezen voor Dex? Al onze wagens worden volledig nagezien en gereconditioneerd vooraleer ze in onze showrooms worden geplaatst, enkel zo kunnen we de kwaliteit van onze nieuwe en bijna nieuwe wagens garanderen. Daarnaast geniet je tot 5 jaar lang van garantie op jouw wagen, dat is 5 jaar zorgeloos rijden.

Ligt jouw droomwagen net wat boven je budget? Geen probleem, wij helpen je graag verder met een financiering op maat, zo hoef jij geen compromissen te sluiten en wordt jouw droomwagen gewoonweg jouw nieuwe wagen. En wat met jouw huidige wagen? Die nemen wij graag over voor de beste overnameprijs, dat is de Dex-service.

Fiat 500e stadswagen

Stadswagens

Op zoek naar een compacte en comfortabele wagen voor het stadsverkeer? Ontdek ons ruim gamma aan nieuwe & jonge tweedehands stadswagens.

Volkswagen Golf Variant

Gezinswagens

Had je graag wat meer ruimte en een grote koffer gewenst? Laat je verrassen door ons ruim gamma aan gezinswagens en vind jouw sportieve break of ruime monovolume.

Parking met SUV's

SUV's

Heb je graag wat meer overzicht en wil je genieten van een hogere instap en zitpositie? Kies dan voor één van onze SUV's. Van een compacte SUV voor het stadsverkeer, tot een ruime SUV voor het hele gezin.

Meer wagen voor jouw geld

Doordat onze wagens het hele jaar door scherp geprijsd worden, vind je steeds een wagen naar wens binnen jouw budget. Is jouw budget dus minder dan €15.000, tussen €15.000 en €25.000 of meer dan €25.000, dan hebben wij steeds een wagen die voldoet aan jouw wensen.

Dex - Nieuwe en jonge tweedehandswagens