Mercedes - Nieuwe en tweedehands auto's

DEX - Mercedes logo

Het Duitse Mercedes-Benz is sinds zijn ontstaan in 1926 wereldberoemd door zijn sportieve klassewagens. Naast gewone personenauto's, produceert Mercedes ook busjes, bestelwagens, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen. Uiteraard is Mercedes ook gekend in de Formule 1.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Mercedes en vind uw favoriete Mercedes model!

Mercedes A-Klasse

De erg populaire nieuwe versie van de A-Klasse ziet er sportief uit en rijdt ook erg sportief. Het brandstofverbruik en de uitstoot bij de viercilinderdieselmotoren van de Mercedes A-Klasse liggen erg laag, toch zorgt de motor voor een krachtige rijervaring. De injectoren, optimale ontstekingsdruk en de turbolading zorgen ervoor dat de dieselmotor van de Mercedes A-Klasse een van de beste van de klas is. Met een snel reactievermogen en een hoge koppeling, zorgt ook de benzinemotor voor een fantastische rijervaring.

Mercedes B-Klasse

Deze aantrekkelijke gezinswagen is niet enkel functioneel, maar ziet er ook sportief uit. Met een laadruimte van 488 liter en het EASY-VARIO-PLUS-systeem is reizen met de Mercedes B-Klasse nog nooit zo makkelijk geweest! De diesel- of benzinemotor zorgen ook hier opnieuw voor een erg laag verbruik met een lage uitstoot. Goed voor het milieu en voor de portomonnee!

Mercedes C-Klasse

Een pure klassewagen. De C-Klasse van Mercedes combineert prachtige looks en een krachtige motor voor een fantastische rijervaring. Het airpanel vooraan zorgt voor minder luchtweerstand en dus ook minder verbruik. Met de ingebouwde navigatiemodule weet u ook altijd waar u bent. En met de speedtronic cruise control heeft u de perfecte controle over uw wagen.

Mercedes E-Klasse

Een van de nieuwe paradepaardjes van Mercedes: de Mercedes E-Klasse. Met panoramisch dak, Intelligent Drive en PRE-SAFE combineert Mercedes stijl en veiligheid in de Mercedes E-Klasse. Daarnaast zijn uiteraard ook LED-headlights, navigatie en schakelpeddels aanwezig op deze prachtige wagen. De hoge injectiedruk bij dieselmotoren zorgt ook voor een erg laag verbruik.

Mercedes CLA

Xenon-lichten, sportzetels en parkeerhulp: de Mercedes CLA heeft heel wat te bieden. Deze prachtig gestroomlijnde Mercedes oogt niet enkel fraai, maar rijdt ook erg soepel en zuinig. Met een CO2-uitstoot van 104g/km en een erg laag verbruik, behoort de Mercedes CLA tot de beste van de klas(se)!

Mercedes GLA

De Mercedes GLA is de iets hogere versie van de Mercedes A-Klasse. Het onmiskenbaar sportieve Mercedes-design zorgt voor een prachtige en gestroomlijnde wagen vanbuiten en fascinerend interieur vanbinnen. Het Harman Kardon Logic7 Surround Sound System bezorgt u een fantastische geluidservaring en met de verkeerstekenherkenning, gecombineerd met Comand GPS Navigatie zit u goed voor een zorgeloze rit naar iedere bestemming.

Mercedes GLC

De Mercedes GLC is een 4x4 SUV met efficiënt verbruik, maar een overtuigende performance. Dankzij de efficiëntie van de 9G-TRONIC zorgt de transmissie voor een tot 6,5 % lager brandstofverbruik. De laadruimte kan ook makkelijk aangepast worden naar uw vereisten. Met een inhoud van 1.600 liter zult u veel moeite moeten doen om de volledige koffer te vullen!

DEX - Mercedes Vito

Mercedes Vito

Het populaire Mercedes-busje spreekt voor zichzelf. Met negen zitplaatsen is er ruim voldoende plaats in de Mercedes Vito voor een groot gezin of voor de geplande familie-uitstap. Met het ingebouwde navigatiesysteem vindt u ook altijd uw weg terug en de comfortabele zetels en zuinige motor zorgen voor een fantastische rijervaring!

Kriebelt het om een Mercedes te kopen? Wij helpen u graag verder!