Opel - Nieuwe en tweedehands auto's

Adam Opel, de oprichter van het Duitse Opel, bracht de eerste Opel op de markt in 1899. Sindsdien is Opel een grootspeler geworden in het autolandschap. Met meer dan 1 miljoen geproduceerde voertuigen per jaar doet Opel het erg goed.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Opel? Ontdek hieronder alle informatie over het automerk Opel en vind uw favoriete Opel model!

Opel modellen

Dex biedt verschillende Opel modellen aan, waaronder:

 • Opel Astra
 • Opel Corsa
 • Opel Insignia
 • Opel Karl
 • Opel Mokka
 • Opel Mokka X
 • Opel Zafira Tourer
 • Opel Crossland
 • Opel Crossland X
 • Opel Grandland
Parking Tweedehands Opel Corsa

Opel Corsa

De Opel Corsa is een van de populairste stadswagens gemaakt door Opel. De Opel Corsa komt in verschillende kleuren en bestaat in een driedeurs of vijfdeurs versie. Vooral gekend voor zijn veiligheid, is de Opel Corsa de perfecte eerste wagen voor de beginnende chauffeur!

Opel Astra

De Opel Astra is de grotere en krachtigere versie van de Opel Corsa. De Opel Astra komt in twee verschillende uitvoeringen:

 1. Opel Astra Sports Tourer
 2. Opel Astra Sports Sedan

Die laatste heeft een iets sportievere look met een aerodynamisch design. Volgepakt met opties zoals Sound Pack, Navigatie of Parkeerhulp, heeft deze Opel Astra heel wat te bieden. Dat alles in combinatie met een krachtige motor zorgt voor een erg sterke wagen die ook enorm populair is.

Opel Insignia

Hoewel de Opel Insignia wel wat lijkt op de Opel Astra, is het toch een uniek voertuig. De Opel Insignia komt in drie verschillende modellen:

 1. Opel Insignia Grand Sport
 2. Opel Insignia Sports Tourer
 3. Opel Insignia Country Tourer

Ook bij de Opel Insignia zijn heel wat verschillende kleuren mogelijk. De Insignia blinkt vooral uit omdat de wagen erg praktisch is. Met voldoende kofferruimte en erg comfortabele zetels zorgt de Opel Insignia voor een rustige rijervaring. Dit alles gecombineerd met de vele opties zorgt voor een fantastische wagen aan een erg scherpe DEX-prijs!

Opel Mokka

De Opel Mokka is het SUV-model van Opel. De ingebouwde gps, het comfortabele interieur en de ruime koffer zorgen voor een wagen die langs de buitenkant niet groot en lomp toont, maar vooral premium oogt. De Opel Mokka komt met een volledige uitrusting en is erg wendbaar. De perfecte wagen dus voor een avontuurlijke reis.

Interesse in één van onze tweedehands of nieuwe Opels? Kom zeker eens langs in onze showroom of ontdek ze op onze website!

Opel Crossland

De Opel Crossland is een verrassend veelzijdige wagen. Zowel in het stad als op de snelweg is deze wagen in z'n nopjes. Het praktische en ruime interieur en de verhoogde zitpositie maken van deze SUV een comfortabele wagen. De Opel Crossland is de wagen voor iemand die op zoek is naar een compacte doch heel praktische wagen, het grote pluspunt is dan ook de volledig neerklapbare achterbank.